divendres, 29 de març del 2013

Hi ha mirades que abracen. Són tendres i càlides i en un segon aconsegueixen canviar-te l'humor, de tinta de calamar a sol d'estiu. Ell estava allà, regalant-li una d'aquelles mirades sense demanar-li res a canvi. Evidentment la gent no va pel món demanant cobrar mirades, i gràcies a Déu!!! perquè mirades com aquella no tenen preu, i si en tinguessin et deixarien en deute per tota la vida o sent una mica llestos hauríem de dir allò de "jo no ho he demanat" o "si n'hagués sabut el preu no ho hauria pas volgut", malgrat la feina ja estigués feta  i tal i qual, ... però, com ja he dit, avui en dia encara són un regal. Regal. :) Regal preciós. 

La teva mirada un regal. Només de pensar-ho ja em sento afortunada. Més que res per allò de ser l'objecte. Ah! que dius que no? que miraves alguna cosa del meu darrera? Mecatxissssssssssssssss! Ja deia jooooooooooooooo....     :)


10 comentaris:

Gerònima ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=tmU2uRjcCv4

Garbí24 ha dit...

Jo també estic segur que mirava alguna cosa del teu darrera....i molt concreta i molt teva també. A uns vuitanta cms del terra... :-)

Illa incognita ha dit...

Amiga, segur que si creies que la mirada anava adreçada a tu, és que anava adreçada a tu! Una experiència molt guapa, quan tens la sort que et passi... :-)

Helena Bonals ha dit...

Que maco aquest text, ja m'ho imagino! Hi ha mirades que parlen.

Glo.Bos.blog ha dit...

No t'ho creguis! Et mirava a tu, segur, si no fos així ja te'n hagueres donat conte. Ho diu per fer-te patir, per fer-se l'interessant, el punyetero...
Petonassos!

cantireta ha dit...

Mirava el passat, oi? Que curiosament té un anunci a internés on l'apugen per fer-lo interessant? I després dius allò de "carinyo, mira el present, sí, he dit el present". I fos en negre ;)

Un petunàs, xiqueta!!

Laura T. Marcel ha dit...

Uff les mirades! N'hi ha que acaricien i també n'hi ha que maten. Però aquesta que tu senties, ere per a tu, tota teva, pel davant i pel darrere.

el paseante ha dit...

Alguna cosa del teu darrera? Potser mirava la teva ombra :-) On el compres aquest positivisme teu?

Rafel ha dit...

Hi ha mirades que s'han d'agafar al vol. :)

Gerònima ha dit...

Joan, je je je! que pillín! :)

Xica, gràcies guapíssima, ets un sol!

Helena, i mirades de llibre!

Glòria, per fer-se l'interessant! ja ja ja! tot pot ser!

Cantireta! passat, present, m'has liat! patonàs!

Laura, que generosa! :)

Paseante, tinc una ombra trapella, de vegades em pessigo el cul o em pica l'espatlla, sempre intento tenir-la controladeta! :)

Rafel! doncs haurem de practicar el vol!