dissabte, 24 de març del 2012

Ella ho explicava perfectament. Em sap greu. Sento els canvis d'humor. Sento no fer-me entendre. Sento moltes coses. L'altre dia ho pensava, és com  si jo fos una empresa d'aquestes de coses importants i tu algú que posseeix la targeta per entrar a totes les àrees. Potser no te n'adones, però sense voler trepitges les zones restringides. No sents les alarmes sonant de "avís, ha entrat en una zona restringida"? i les de "perill, perill, aturi's!!! no camini més que aquí segur que no hi hauria de ser!"?
Sé que no és culpa teva, ni vas comprar la targeta ni potser saps que la portes a sobre, potser és un putu error informàtic que se t'obrin les portes al teu pas però és així. Per això de vegades et demano que no parlem. No és que estigui enfadada, no és que tu facis res malament, és que no sé com t'ho fas però travesses la meva bombolleta, la que em protegeix de tot. La que no hauria de traspassar ningú que no m'estimés moltíssim, i tu la travesses. La travesses sense entendre com n'és d'especial això per mi. I jo tampoc entenc com és que tens la puta targeteta per entrar tant endins.

7 comentaris:

Gerònima ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=1fw75R9MjmU&feature=related

Garbí24 ha dit...

DE vegades nosaltres mateixos en hores baixes fabriquem aquestes targetes de pas, sense cap limitació.
Desfer-les costa molt, s'haurien d'explicar masses coses.

el paseante ha dit...

Espero que al menys respecti el lavabo quan necessites intimitat :-)

Gerònima ha dit...

tràngol.

2 fig Agitació, conflicte, cosa difícil de resoldre. Passar un tràngol.

Sento si t'he ofès. No era la meva intenció. Res més lluny.

Anònim ha dit...

"La que no hauria de traspassar ningú que no m'estimés moltíssim..."

Com saps que qui traspassa la teva bombolleta no t'estima moltíssim? Li has preguntat? Si et molesta i et resulta embafador, potser li hauries de fer veure i dir-li que t'incomoda, així ell també s'estalviarà de fer el pallús.

No ho sé, és només un pensament, tot depèn de si hi ha quelcom que et lligui a aquesta persona per algun motiu. O potser, només que és un pesat que no se n'adona. Pobre.

Gerònima ha dit...

Joan, gràcies, el teu comentari m'ha agradat.

Paseante, sempre em fas somriure. :)

Helena, gràcies per dir la teva.

Emily ha dit...

Jo entenc aquest post com una rebelació teva cap algú que et coneix molt bé, massa diria. I que segurament t'estima. Ja veus, cadascú l'agafa d'una manera :)