dijous, 8 de desembre del 2011



                                                               FOTO TROBADA A GOOGLE!

Li encantava fer bombolles de sabó. En feia sempre que podia. Sa cunyada li explicà que amb cola d'empaperar, aigua i sabó, amb les quantitats adients es podien aconseguir unes bombolles gegants. "Guauuuuuuuuu! això s'haurà de provar". Ja s'imaginava dins una bombolla gegant donant voltes per la casa. "Para el carro nena! mentre no hi hagi cola, les petites van que ni pintades! :)"
Doncs això, que feia bombolles quan de sobte, ni va sortir una d'enorme. Enorme dins la mida estàndard, clar. La tenia sobre les dues mans. Se la mirava extasiada. No s'ho podia acabar de creure que no es petés de seguida. Es va fixar amb els colors preciosos que s'hi veien i li va semblar veure'l a Ell. Es va girar pensant que seria un reflex i que inexplicablement el tindria darrera, però no. A més de ser impossible que el tingués dins de casa, no hi era. Clar. Va tornar a mirar la bombolla, amb l'esperança que encara hi fos i que amb l'ensurt i al girar-se ràpid no l'hagués fet desaparèixer. Però no. :) Continuava allà. De la mateixa mida, amb els mateixos colors. Amb ell dins. Es va preguntar si tindria audio la bombolla. D'acord. Seria insòlit! però clar, el tenia dins una bombolla!!!  Ja no venia d'aquí! Hi va acostar una orella amb delicadesa, fixant-se a no tocar-la amb la cara, donant gràcies per portar una cua i no els cabells deixats anar, que li hagués fet més difícil l'acostament. No. No hi havia audio. "Ok. No perdem més temps doncs! que coi hi fa aquí dins??" Estava assegut en una taula. Escrivia en un full de paper. Us semblarà una tonteria però semblava que li escrivia a ella perquè aixecà el Dina4 amb les dues mans i se'l posà davant de la seva cara, com dient: "Llegeix això burinot!". Però clar, ella no podia veure que estava escrivint. I si s'acostava més? "Coi de miopia!!!" Va intentar acostar-s'hi més i més. A poc a poc. Ja casi veia les majúscules! "perquè coi la gent no escriurà sempre amb majúscules? TOT seria més fàcil!" Gairebé ho tenia. Entenent alguna lletra cada 5 o 6 més la seva imaginació... Ui!!!! quina por! s'hi hauria d'acostar més! i Puffffffff! sense voler, la va petar amb el nas! "Coi de nàpia!  coi de miopia!" Per una vegada que veia el futur i el veia borrós!!!! O... no era el futur?

11 comentaris:

Ariadna ha dit...

Mira't això i planteja-t'ho molt seriosament. Jo crec que tens aptituds per presentar-t'hi.

Ptns!

(si posessis algun punt i apart seria la hòstia... algu ho havia de dir... ups!)

Ariadna ha dit...

Ep! que m'eh deixat l'enllaç ...sóc sapastre per tot

http://www.illadelsllibres.com/index.php/2011/11/03/i-concurs-de-microrelats-de-lilla-dels-llibres/

Gerònima ha dit...

Ja ja ja! gràcies per fer-me riure amb els punts i apart. De tant en tant, si respirés també seria la h.... Gràcies preciosa! :) Ara miro l'enllaç.

bajoqueta ha dit...

Si noieta sí, algun punt i apart ens hagués anat bé per no acabar ofegats jajajaja.

Vaja amb la miopia que va fer petar la bombolla :(

365 contes
Terra de llibres

Gerònima ha dit...

Bajoqueta, si com a mínim hagués portat les olleres posades! :)
Res, segur que a l'escrit hi deia: "fot el camp i deixa'm en pau!" o alguna cosa similar!

el paseante ha dit...

Hi has de posar més cola en aquesta barreja per fer bombolles, si vols tenir-lo ben enganxat entre es teves mans.

Gerònima ha dit...

ja ja ja! deu ser això! Bon dia Paseante! :)

Peix ha dit...

Oh, quina frustració! I no vas córrer després a buscar-lo i preguntar-li què hi deia al paper?

Gerònima ha dit...

Doncs no Peix, hagués sigut una "com conversa" una mica rara tipus:

"
-perdona, aquest matí estaves dins una bombolla de sabó a la meva cuina i no he pogut llegir bé la nota que m'ensenyaves, em podries dir que hi deia, si us plau, per favor??

I ell em respondria:

-Avui encara no t'has medicat, oi?

"

:D

Peix ha dit...

Hauria sigut divertit!

Crec que tenim massa por tots plegats a la bogeria...

Gerònima ha dit...

bOgErIa! BoGeRiA!!!

Qui ha dit por?? :D